CASTAWAY_11_MEDRES.jpg
CASTAWAY_07_MEDRES.jpg
CASTAWAY_03_MEDRES.jpg
CASTAWAY_12_MEDRES.jpg
CASTAWAY_11_MEDRES.jpg

WELKOM


SCROLL DOWN

WELKOM


WELKOM BIJ PASTILLE

Welkom bij Pastille, een kapsalon waar het helemaal om jou draait. Bij Pastille ben je op het juiste adres als je op zoek bent naar een salon waar de hoogste standaard de basis vormt.

Verwacht jij ook een salon waar je heerlijk tot rust kan komen en je meteen thuis voelt? Dan is Pastille iets voor jou. Onze kappers voorzien je graag van professioneel advies om de look te vinden die bij jouw persoonlijkheid past. Geniet van wat welverdiende me-time en stap steeds weer zelfverzekerd buiten. Benieuwd? We verwelkomen je graag.  

Ontdek hier alvast meer over onze filosofie, ons salon & onze producten

Wil je graag een afspraak vastleggen? Dat kan telefonisch op 09 248 09 64.
Reserveer je liever online? Gebruik onderstaande knop om een afspraak te maken. 


Pastille
Leernsesteenweg 281 - 9800 Sint-Martens-Leerne
T 09 248 09 64
E info@pastille.be
 

 

 

Openingsuren
ma - vr // 08u - 18u
za // 08u - 17u
zo // gesloten

CASTAWAY_07_MEDRES.jpg

OVER PASTILLE


OVER PASTILLE


OVER PASTILLE

Bij Pastille draait het in de eerste plaats om jou als klant. Wat ook je wensen zijn, we vervullen ze graag. Onze slogan is niet voor niets ‘Le Goût de la Beauté’: mensen mooi maken en in de watten leggen, is waar het in ons salon om gaat.

We adviseren elke klant graag op maat. We trekken ruim de tijd uit om naar je wensen te luisteren en samen zoeken we naar die snit of kleur die past bij jouw persoonlijkheid. Of het nu gaat om een moderne trendy look, een klassevol tijdloos kapsel of een gewaagde kleur, alles kan zolang het maar is wat jij wil. Pastille is trouwens meer dan een kapsalon je voor make-up en gelaatsverzorgingen.

Bij Pastille trekken we resoluut de kaart van de kwaliteit. Onze filosofie draait niet alleen om uiterlijke schoonheid, ook in de keuze van onze producten hebben we oog voor de natuur en onze leefomgeving. We kiezen er dan ook voor te werken met haarcosmetica & huidverzorgingsproducten die noch de gezondheid van onze klant, noch dat van het milieu schaden.

Kortom bij Pastille ben je niet enkel in handen van een sterk team aan professionals, je vindt er ook de hoogste kwaliteit in service, creativiteit, producten en klantgerichtheid. 

 

ONZE DIENSTEN

Iedereen kan bij Pastille terecht. Of je nu vrouw of man bent, volwassen of kind, we staan iedereen graag bij met raad en daad en meten je zonder twijfel een kapsel of look aan die helemaal bij je past. Voor een snit, kleur of brushing bij Pastille vind je allround kappers die je er altijd stralend laten uitzien. Make-up, pedi -of manicure, ook als schoonheidssalon is Pastille de réferentie in je buurt. 

Stap je in het huwelijksbootje? Heb je iets speciaals te vieren? Een communie of andere feestelijke gebeurtenis? Wij verzorgen je kapsel graag voor elke gebeurtenis. Neem contact met ons op en we leggen je graag meer uit over onze arrangementen. 

CASTAWAY_03_MEDRES.jpg

SALON


SALON


EEN IMPRESSIE VAN ONS SALON 

Pastille is gevestigd in een historisch pand te Sint-Martens-Leerne. Met veel respect voor de authentieke gevel hebben we het salon helemaal ingericht om te kunnen voldoen aan al jouw wensen.  Dankzij een uitgekiend en gebalanceerd interieur, stap je bij Pastille binnen in een ruim en helder salon waar je even helemaal tot jezelf kan komen. 

Mede dankzij onze grote ramen die volop natuurlijk licht laten binnenstromen en het zicht op onze grote tuin is even zen worden nog nooit zo makkelijk geweest. Leun achterover en laat je door onze medewerkers heerlijk in de watten leggen dankzij een rustgevende hoofdmassage of verfrissende wasbeurt.

Niet enkel in het salon hebben we alle moderne comfort voorzien voor een heerlijke kapbeurt of schoonheidsbehandeling. Bij mooi weer kan indien gewenst gebruik gemaakt worden van ons buitensalon. Neem plaats in een van onze terrasstoelen en onze kappers en schoonheidsspecialisten meten je een nieuwe look aan bij een aangename temperatuur en verfrissende bries. 

We kunnen je natuurlijk wel vertellen hoe aangenaam het bij ons vertoeven is, maar als je langskomt ervaar je zelf de rust en authenticiteit van ons salon. Spring gerust binnen, we verwelkomen je graag. 

CASTAWAY_12_MEDRES.jpg

PRODUCTEN


PRODUCTEN


Bij Pastille werken we enkel met hoogwaardige producten die de perfecte balans vormen tussen ecologie, fashion & resultaatsgerichtheid. Binnen onze filosofie waarbij kwaliteit centraal staat hebben we ervoor gekozen te werken met KEVIN.MURPY en Living proof. als haarverzorgingsgamma’s en voor COLOR.ME in ons kleurenlabo. Ontdek hieronder meer over elk van onze productlijnen. 


KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY is een sulfaatvrij-, parabeenvrij –en dierenleedvrij haarverzorgingsgamma. Kevin Murphy is al jarenlang een van dé referenties wanneer het gaat over hairstyling. Hij wordt vooral geroemd om zijn editorial werk, maar verdiende daarnaast ook zijn sporen in de fashion –en filmwereld. Het gehele productengamma van KEVIN.MURPHY of het nu de shampoos, conditioners of stylingitems zijn, allen zijn opgebouwd uit hoge concentraties essentiële oliën en vitamines die het haar verzorgen.

Ontdek het gehele KEVIN.MURPHY gamma. 


Living proof. 

Living Proof is een uit Amerika afkomstig haircare merk dat 10 jaar geleden zijn doorbraak vond en nu al meer dan 90 awards heeft gewonnen. Living Proof is gecreëerd met één simpele ambitie: een oplossing vinden voor de meest voorkomende haarproblemen zoals frizz, beschadigd en fijn of futloos haar. De beste internationale hairstylisten zijn verbonden aan Living Proof: Chris McMillan, Ward Stegerhoek en Michael Shaun Corby. Zij werken nauw samen met een gespecialiseerd team van biotechnische wetenschappers van het MIT in Cambridge, waar nieuwe technologieën worden ontwikkeld en gepatenteerd die het gedrag van het haar volledig kunnen veranderen. Met als resultaat haarproducten die hun beloften echt nakomen.

Meer over Living proof vind je hier


COLOR.ME

COLOR.ME  is een ammoniak & ppd-vrije haarkleur op basis van honing & granaatappel. Deze haarkleur staat zo dicht mogelijk bij de natuur en voldoet aan alle eisen van een permanente haarkleur. 

Ontdek de revolutionaire technologie van COLOR.ME