EEN IMPRESSIE VAN ONS SALON 

Pastille is gevestigd in een historisch pand te Sint-Martens-Leerne. Met veel respect voor de authentieke gevel hebben we het salon helemaal ingericht om te kunnen voldoen aan al jouw wensen.  Dankzij een uitgekiend en gebalanceerd interieur, stap je bij Pastille binnen in een ruim en helder salon waar je even helemaal tot jezelf kan komen. 

Mede dankzij onze grote ramen die volop natuurlijk licht laten binnenstromen en het zicht op onze grote tuin is even zen worden nog nooit zo makkelijk geweest. Leun achterover en laat je door onze medewerkers heerlijk in de watten leggen dankzij een rustgevende hoofdmassage of verfrissende wasbeurt.

Niet enkel in het salon hebben we alle moderne comfort voorzien voor een heerlijke kapbeurt of schoonheidsbehandeling. Bij mooi weer kan indien gewenst gebruik gemaakt worden van ons buitensalon. Neem plaats in een van onze terrasstoelen en onze kappers en schoonheidsspecialisten meten je een nieuwe look aan bij een aangename temperatuur en verfrissende bries. 

We kunnen je natuurlijk wel vertellen hoe aangenaam het bij ons vertoeven is, maar als je langskomt ervaar je zelf de rust en authenticiteit van ons salon. Spring gerust binnen, we verwelkomen je graag.