Bij Pastille werken we enkel met hoogwaardige producten die de perfecte balans vormen tussen ecologie, fashion & resultaatsgerichtheid. Binnen onze filosofie waarbij kwaliteit centraal staat hebben we ervoor gekozen te werken met KEVIN.MURPY en Living proof. als haarverzorgingsgamma’s en voor COLOR.ME in ons kleurenlabo. Ontdek hieronder meer over elk van onze productlijnen. 


KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY is een sulfaatvrij-, parabeenvrij –en dierenleedvrij haarverzorgingsgamma. Kevin Murphy is al jarenlang een van dé referenties wanneer het gaat over hairstyling. Hij wordt vooral geroemd om zijn editorial werk, maar verdiende daarnaast ook zijn sporen in de fashion –en filmwereld. Het gehele productengamma van KEVIN.MURPHY of het nu de shampoos, conditioners of stylingitems zijn, allen zijn opgebouwd uit hoge concentraties essentiële oliën en vitamines die het haar verzorgen.

Ontdek het gehele KEVIN.MURPHY gamma. 


Living proof. 

Living Proof is een uit Amerika afkomstig haircare merk dat 10 jaar geleden zijn doorbraak vond en nu al meer dan 90 awards heeft gewonnen. Living Proof is gecreëerd met één simpele ambitie: een oplossing vinden voor de meest voorkomende haarproblemen zoals frizz, beschadigd en fijn of futloos haar. De beste internationale hairstylisten zijn verbonden aan Living Proof: Chris McMillan, Ward Stegerhoek en Michael Shaun Corby. Zij werken nauw samen met een gespecialiseerd team van biotechnische wetenschappers van het MIT in Cambridge, waar nieuwe technologieën worden ontwikkeld en gepatenteerd die het gedrag van het haar volledig kunnen veranderen. Met als resultaat haarproducten die hun beloften echt nakomen.

Meer over Living proof vind je hier


COLOR.ME

COLOR.ME  is een ammoniak & ppd-vrije haarkleur op basis van honing & granaatappel. Deze haarkleur staat zo dicht mogelijk bij de natuur en voldoet aan alle eisen van een permanente haarkleur. 

Ontdek de revolutionaire technologie van COLOR.ME