OVER PASTILLE

Bij Pastille draait het in de eerste plaats om jou als klant. Wat ook je wensen zijn, we vervullen ze graag. Onze slogan is niet voor niets ‘Le Goût de la Beauté’: mensen mooi maken en in de watten leggen, is waar het in ons salon om gaat.

We adviseren elke klant graag op maat. We trekken ruim de tijd uit om naar je wensen te luisteren en samen zoeken we naar die snit of kleur die past bij jouw persoonlijkheid. Of het nu gaat om een moderne trendy look, een klassevol tijdloos kapsel of een gewaagde kleur, alles kan zolang het maar is wat jij wil. Pastille is trouwens meer dan een kapsalon je voor make-up en gelaatsverzorgingen.

Bij Pastille trekken we resoluut de kaart van de kwaliteit. Onze filosofie draait niet alleen om uiterlijke schoonheid, ook in de keuze van onze producten hebben we oog voor de natuur en onze leefomgeving. We kiezen er dan ook voor te werken met haarcosmetica & huidverzorgingsproducten die noch de gezondheid van onze klant, noch dat van het milieu schaden.

Kortom bij Pastille ben je niet enkel in handen van een sterk team aan professionals, je vindt er ook de hoogste kwaliteit in service, creativiteit, producten en klantgerichtheid. 

 

 

ONZE DIENSTEN

Iedereen kan bij Pastille terecht. Of je nu vrouw of man bent, volwassen of kind, we staan iedereen graag bij met raad en daad en meten je zonder twijfel een kapsel of look aan die helemaal bij je past. Voor een snit, kleur of brushing bij Pastille vind je allround kappers die je er altijd stralend laten uitzien. Make-up, pedi -of manicure, ook als schoonheidssalon is Pastille de réferentie in je buurt. 

Stap je in het huwelijksbootje? Heb je iets speciaals te vieren? Een communie of andere feestelijke gebeurtenis? Wij verzorgen je kapsel graag voor elke gebeurtenis. Neem contact met ons op en we leggen je graag meer uit over onze arrangementen.